Rodi

Sunmaster terraszonwering
nu met gratis motor en afstandsbediening

HOOFDDORP - Bij Velota weet men als geen ander hoe heerlijk het kan zijn om vakantie te vieren op eigen terras. Meer dan ooit is het knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, in beeld bij de mooi-weer-aanbidders. De reden: met een knikarmscherm overkapt u, met een simpele druk op de knop, uw terras en creëert u in een oogwenk een oase vol schaduw.


Bij Velota verkoopt men niet alleen deze weldadige schaduw, maar vindt men ook een stuk comfort erg belangrijk. Om het voor de consument extra aantrekkelijk te maken om juist nú te investeren in een overdekt terras, biedt men in de maanden april tot en met juni een Sunmaster terrasscherm aan met gratis Somfy RTS of IO motor. Deze motoren zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger en kunnen bediend worden met een draadloze hand- of wandzender. En deze zender? Die zit er natuurlijk ook gratis bij!


Schaduw

Schaduw is dus een voorwaarde om van het mooie weer te kunnen genieten. Met een Sunmaster terrasscherm van Velota heeft u deze schaduw binnen handbereik. Geen eindeloos draaien aan een slingerstang, maar gewoon even de afstandsbediening pakken en op de knop drukken. Uw scherm heeft binnen een mum van tijd uw terras omgetoverd in een heerlijke buitenplaats.
Verlengstuk van de woonkamer

Wat u eigenlijk doet met een knikarmscherm, is uw woonoppervlak vergroten. De grens tussen binnen en buiten vervaagt als uw knikarmscherm het terras overkapt. Uw woongenot verdubbelt. Wist u dat u bij Velota kunt kiezen uit honderden doekkleuren en doekdessins? Teveel om op te noemen, maar er is altijd een doek wat precies voldoet aan úw wensen.
Het uitzoeken van de doekkleur, het laten demonstreren van de afstandbediening, het hoort allemaal bij een stukje voorpret. Laat u zich adviseren door de medewerkers van Velota en profiteer van de gratis motor met afstandbediening.
Velota zonwering is gevestigd aan Kruisweg 1051 in Hoofddorp. Kijk voor meer informatie op www.velota.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 april 2018 - 14:11